O2 na začiatku roka kompletne prekopalo svoju ponuku paušálov. O2 SMART a dátové paušály v rôznych úrovniach (modrý, strieborný či zlatý) po novom nahradili len tri, pričom mesačne zaplatíš minimálne 19 eur.

Malou náplasťou je predplatné Netflixu v cene a teraz aj nový vernostný program.

Extra výhody tak budú po 10 rokoch nahradené O2 Prekvapeniami. Od začiatku mája sa v O2 aplikácii každý týždeň objaví darček v podobe zliav v partnerských obchodoch, ale aj neobmedzených dát na deň alebo bonusov na niektoré zariadenia a príslušenstvo z O2 e-shopu.

Darčeky by mal každý zákazník nájsť aj na svoje výročia, napríklad rok s číslom v O2 a podobne. Všetko sa automaticky objaví v mobilnej aplikácii operátora.

Ďalšie zmeny v paušáloch

Už od 18. apríla bude k O2 paušálom ponúkaná aj dátová SIM karta O2 Dátovka s 30 GB dát navyše. Tá bude určená do ďalšieho zariadenia, ako je napríklad tablet či notebook. Stáť bude 15 eur.

Balík Svet bez hraníc za 10 eur zas prinesie 500 minút na volania zo Slovenska do krajín v Zóne 2, respektíve 500 MB dát a zvýhodnenú cenu volaní a sms (len 20 centov za minútu alebo správu) z týchto krajín domov na Slovensko. Má ísť o balík pre ľudí, ktorí pravidelne cestujú alebo volajú často do zahraničia, prípadne pre dovolenkárov.

Každý s O2 Fér na faktúru, teda programom bez aktivovaného paušálu, bude môcť za 17 eur používať neobmedzené volania.

Vyššie výkupné ceny telefónov

Zákazníci O2 získajú od 18. apríla pri odpredaji svojho starého telefónu navyše aj zľavu na vybrané nové zariadenie až do výšky 144 €.

Zľavy sa budú týkať telefónov Honor 70 Lite, Samsung Galaxy A54 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro a od mája aj bližšie nešpecifikovaného telefónu Motorola.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú