Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predajne O2 ostanú od pondelka zatvorené. K tomuto kroku pristúpilo O2 už pred víkendom, kedy ohlásilo víkendové zatvorenie predajní.

Dôvodom ponechania zatvorených predajní je vývoj udalostí a ochrana verejného zdravia v intenciách opatrení, ku ktorým Slovensko v týchto dňoch pristupuje. O opätovnom otvorení predajní bude O2 zákazníkov informovať.

„Bezpečnosť našich zákazníkov a zamestnancov je prvoradá, preto po vývoji udalostí a ohlásených preventívnych opatreniach, sme sa rozhodli aj naďalej ponechať naše predajne zatvorené. Výnimkou sú len predajne v nákupných centrách Aupark v Bratislave a Košiciach, ktoré vybavia len najnutnejšie požiadavky zákazníkov.

Aj tam však O2 pristupuje k zvýšenej ochrane a preventívnym opatreniam ako napríklad kapacita a rozostupy našich zákazníkov v prípade čakania na vybavenie. “hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

O2 už v uplynulých dňoch zákazníkom rozoslalo formou SMS aj odporúčanie minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať si svoje požiadavky z pohodlia domova prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2. Opatrenie sleduje zvýšenie ochrany zdravia zamestnancov a zákazníkov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú