Streamovacia služba Apple TV+ ohlásila príchod nového konšpiračného sci-fi seriálu, ktorý má zároveň mať prvky drámy a psychologického trileru a k predplatiteľom sa dostane už 21. februára 2024. Seriál s názvom Constellation má podľa Apple rozprávať príbeh o astronautke Jo (stvárnenú Noomi Rapaceovou), ktorá prežije nehodu vo vesmíre a po návrate na Zem zistí, že chýbajú kľúčové časti jej života.

Oslnivé hviezdne obsadenie

Triler má priniesť vesmírnu výpravu s cieľom odhaliť temné zákutia ľudskej psychológie a pravdu o vesmírnom prieskume, ktorého skutočná história mala byť skrytá. V konšpiračnej novinke si pritom zahrajú aj svetové hviezdy ako Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul) či James D’Arcy (Oppenheimer). Za seriálom taktiež stoja hviezdy, menovite napríklad režisérka držiaca ocenenie Emmy Michelle MacLaren, ktorá pracovala aj na legendárnom seriáli Breaking Bad.

Prvá séria dostane osem častí, z ktorých tri budú zverejnené 21. februára začiatkom budúceho roka a následne bude zverejňovaná jedna časť za týždeň, až do 27. marca.

Pre Apple TV+ pritom nejde o prvé sci-fi, ktoré služba priniesla. Už dlhšie divákom poskytuje aj seriál For All Mankind, ktorý tento rok dostal už svoju štvrtú sériu. For All Mankind bol v rámci Apple TV+ uvedený ešte v roku 2019, vďaka netradičnému zasadeniu i skvelým hereckým výkonom sa okamžite zaradil medzi najväčšie hity služby a odniesol si aj niekoľko ocenení.

Jeho dej sa odohráva v Amerike 70. a 80. rokov a približuje alternatívnu históriu, v ktorej Spojené štáty a Sovietsky zväz počas Studenej vojny vedú preteky v kolonizácii vesmíru, no navrch v nich majú Sovieti.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú