Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple včera prekvapivo bez predošlého oznámenia predstavil novú verziu svojho tabletu iPad Pro s množstvom vylepšení. Apple využil v tohtoročnom iPade Pro procesor A12Z Bionic, ktorý prináša ešte viac výkonu. Svoj potenciál potvrdil v Antutu, kde dosiahol ohromné skóre, informuje Gizchina.

Aj nový iPad Pro pre rok 2020 prichádza už tradične v dvoch veľkostných verziách, a to s 12,9″ a 11″ displejom. Apple však v tomto prípade využil v najnižšej verzii väčšie vnútorné úložisko a základ si tak kúpime už so 128 GB ROM.

O výkon sa však stará vylepšený 8-jadrový čip A12Z Bionic, s ktorým má byť podľa výrobcu nový iPad ešte výkonnejší ako niektoré počítače či noteboooky. Svoj výkon teraz tento kremík potvrdil v benchmarkovej aplikácii Antutu, kde získal úctyhodných 712 218 bodov pri teste 11″ verzie iPadu Pro. Väčšia 12,9″ verzia získala až 721 796 bodov.

Najväčšie zmeny je pritom badať najmä v oblasti grafického akcelerátora, ktorý má o zhruba 9 % vyšší výkon ako v predošlej verzii iPadu Pro.

Ako ukázali výsledky testov, v novom modeli nájdeme 6 GB operačnej RAM pamäte, informuje GSMArena. Hodnotu tohto hardvéru totiž neuvádza ani samotný Apple na oficiálnom webe.

Zdroj: Gizchina, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú