Nová verzia operačného systému iOS 13 priniesla po oficiálnom vydaní niekoľko nedostatkov, ktoré Apple vyriešil v ďalších aktualizáciách. Aktuálnym problémom iPhonov je však zlá správa operačnej pamäte RAM, ktorá agresívnym spôsobom obmedzuje fungovanie aplikácií na pozadí. Apple vydáva nový update s označením iOS 13.2.2, ktorý má opraviť práve spomínaný problém s RAM pamäťou a vylepšiť multitasking v iPhonoch.

Okrem tejto chyby aktualizácia opravuje aj stratu signálu, k čomu mohlo v niektorých prípadoch dôjsť po skončení hovoru, ale tiež problém s dočasnou nedostupnosťou mobilných dát. V aktualizácii, ktorá má veľkosť zhruba 100 MB, Apple opravil aj ďalšie nedostatky v Safari či pri nabíjaní príslušenstva YubiKey cez Lightning.

Update vychádza len krátko po nedávno sprístupnenej verzii iOS 13.2, ktorá priniesla majiteľom novej generácie iPhonov 11 aj očakávanú funkciu Deep Fusion. Zároveň sa však k developerom dostala tento týždeň aj beta verzia novšieho systému iOS 13.3, ktorá neskôr prinesie ďalšie opravy chýb, ale aj možnosť zrušiť zobrazenie Memoji na klávesnici emotikonov, informuje iMore.

Zdroj: iMore

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú