Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

ITMS2014+ predstavuje informačný systém pre žiadosti, implementáciu či monitorovanie fondov EÚ. Vo všeobecnosti sa jedná o projekt podobný slovensko.sk, avšak v tomto prípade slúži elektronický systém laickej i odbornej verejnosti, žiadateľom o finančné prostriedky, ale aj zamestnancom štátnej a verejnej správy.

V rámci ITMS2014+ majú používatelia možnosť predkladať formuláre elektronicky, bez zbytočných papierov. Záujemcovia si v tomto informačnom systéme môžu vyhľadať všetky potrebné informácie a následne pracovať s elektronickými a inteligentnými formulármi. Súčasťou je aj mobilná aplikácia, ktorej hlavným cieľom je poskytnúť ešte efektívnejší a rýchlejší prístup k informáciám.

ITMS2014+ najnovšie disponuje ďalšími funkciami, medzi ktoré patrí napríklad žiadosť o aktiváciu konta, žiadosť o nenávratný finančný príspevok, hlásenie o začatí alebo konci realizácie aktivít, monitorovacia správa, žiadosť o platbu či všeobecná komunikácia. Bližšie informácie o týchto službách, ale aj prvotnej registrácii na informačnom portáli záujemcovia nájdu na oficiálnej stránke.

Zdroj: ITMS2014+

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú