Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tvorcovia jedného z najväčších seriálových hitov Netflixu, nemeckého megahitu Dark, konečne odhalili svoj nový televízny projekt v prvom videu. Nesie názov 1899 a na divákov opäť čaká smršť záhadných udalostí a prekvapivých rozuzlení.

Podobne ako pri Dark, aj pri 1899 je dvojica showrunnerov Jantje Friese a Baran bo Odar poriadne zabrnkať na nervy divákov. Tvorcovia si tentokrát dajú od cestovania v čase prestávku a namiesto neho predstavia záhadnú plavbu z konca 19. storočia.

Príbeh zobrazuje skupinu európskych migrantov, ktorí sa vydávajú do New Yorku za lepším životom. Na ceste však čoskoro natrafia na zvláštnu opustenú loď a ich cesta sa postupne začne meniť na nočnú moru.

Autori síce o deji veľa neodhaľujú, hovoria ale, že na divákov čaká unikátny televízny počin so silným mysterióznym nádychom. Zároveň vylučujú akúkoľvek stávku na istotu a podobnosť s ich predchádzajúcim televíznym hitom.

Naznačujú len, že každý cestujúci skrýva tajomstvo, ktoré si starostlivo stráži a diváci sa pri spájaní dielov skladačky poriadne zapotia.

1899 zatiaľ nemá stanovený dátum vydania, premiéra sa však odhaduje na jeseň, prípadne zimu tohto roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú