Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mafiánsky veľkofilm od uznávaného režiséra Martina Scorseseho mal svoju premiéru koncom novembra na Netflixe. Práve táto streamovacia služba rozšírila svoju zbierku obsahu o fantastický film, v ktorom si hlavnú rolu zahral legendárny Robert De Niro. Už od začiatkov bolo jasné, že si Irishman získa veľkú pozornosť. Netflix teraz odhalil čísla sledovanosti, ktoré to potvrdzujú, informuje The Verge.

Na film Martina Scorseseho sa tešila celá základňa fanúšikov filmov o mafiánoch, kde mnohým v pamäti utkvela populárna trilógia Krstný otec, film Zjazvená tvár, ale aj viacero seriálov, ktoré sa odohrávali v tomto prostredí. Irishman tak mal byť ďalším počinom, ktorý si zapamätá každý divák. Skutočne sa tak aj stalo. Tento takmer 3 a pol hodiny dlhý snímok prekvapil mnohých predplatiteľov Netflixu, ktorých bolo podľa nových informácií skutočne neúrekom.

Podľa spoločnosti si počas prvých 7 dní pozrelo Írčana až 26 404 081 používateľov, ktorí videli aspoň 70 % filmu, informuje Variety. Vďaka tejto sledovanosti sa najnovší film Scorseseho môže rovnať titulu V pasti, kde hlavnú rolu zohrala Sandra Bullock. Netflix však očakáva, že tento mafiánsky film si za prvý mesiac pozrie celkovo až 40 miliónov divákov.

Zdroj: The Verge, Variety

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú