Jeden z najlepších sci-fi seriálov zakončí Netflix poslednými dielmi v 3. sérii. Seriál o rodine, ktorá sa pri ceste na novú planétu ocitla v neznámom kúte vesmíru a spriatelila s robotom s umelou inteligenciou mal od začiatkov jasne danú dejovú líniu. Lost in Space zakončí rozprávanie tohto sci-fi príbehu poslednou 3. sériou niekedy v priebehu roku 2021. Netflix si však pripravuje ďalšie prekvapenie, informoval Engadget.

Séria Lost in Space je moderným variantom rovnomenného príbehu zo 60-tých rokov, ktorý je zasadený do budúcnosti a do sveta, v ktorom sa človek vydáva na cestu vesmírom.

Popritom narazí na mimozemskú inteligenciu a nové planéty, no hlavná časť príbehu sa sústredí práve na rodinu Robinsnových, informuje Variety. Pre Netflix tento príbeh prepracoval a uviedol do modernej podoby producent Zack Estrin.

moviestillsdb.com

Hoci sa však streamovacia služba rozhodla ukončiť príbeh o Robinsnových a ich spriatelenom robotovi 3. sériou seriálu Lost in Space, úloha Estrina pre Netflix nekončí. Podpísal niekoľkoročnú dohodu, vďaka ktorej prinesie Netflixu ešte niekoľko exkluzívnych titulov. Momentálne však nie je známe, o čo by sa mohlo jednať.

Zdroj: Engadget, Netflix, Variety

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú