Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

 

Najznámejšia streamovacia platforma Netflix dnes do svojho obsahu pridala dokument Rytmus: Tempos, sledujúci vzostup kariéry jedného z najkontroverznejších slovenských umelcov a raperov v jednej osobe.

Tým nie je nikto iný, ako Patrik „Rytmus“ Vrbovský, pre ktorého je to už druhá celovečerná snímka mapujúca jeho umelecký a súkromný život. Film, ktorý si diváci mohli pozrieť v kine na jar minulého roka, sa tentokrát zameriava prevažne na hudobnú dráhu a rekapituluje jeho 30-ročnú cestu za slávou.

Tvorcovia divákovi servírujú príbeh prostredníctvom jedinečných, doteraz nezverejnených záberov a výpovedí umelcov, ktorí najviac ovplyvnili kariéru najúspešnejšieho rapového interpreta a zároveň prispeli k vzniku tejto hudobnej kultúry na Slovensku.

Slovenský celovečerný dokument v knižnici Netflixu nie je žiadnou novinkou. Tento rok v máji pridala streamovacia spoločnosť snímku Attila o známom MMA bojovníkovi a okamžite sa prebojovala do rebríčka TOP 10 najsledovanejšieho obsahu.

V knižnici Netflixu je možné nájsť aj ďalšie kúsky zo slovenskej produkcie, za mnohé spomeňme filmy ako Čiara, Lóve, Trhlina či Sviňa.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú