Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Extrémne populárny dokumentárny seriál zo zákulisia kráľovnej motoršportu už čoskoro zavíta na Netflix v 3. sérii. Drive to Survive zo sezóny F1 2020 sa nám ukázal v prvom teaseri.

Seriál Drive to Survive si získal srdcia mnohých fanúšikov F1 a k sledovaniu veľkých cien „kráľovnej motoršportu“ prilákal nových fanúšikov, ktorí si doposiaľ nevedeli nájsť cestu k týmto pekelne rýchlym strojom a „šialeným“ jazdcom riskujúcich životy na závodnom okruhu.

Každá séria Drive to Survive dokumentuje najvýznamnejšie udalosti z uplynulej sezóny a fanúšikom F1 tak vypĺňa čakanie na začiatok nového ročníka pretekov.

V minulej sezóne sa toho udialo naozaj veľa a aj napriek pandémii sme boli svedkami množstva pamätných momentov, no tým najdramatickejším bola bezpochyby vážne vyzerajúca nehoda Romaina Grosjeana, ktorý z nej našťastie vyviazol bez vážnejších zranení.

NEPREHLIADNI
Ktorú streamovaciu službu si vybrať a ako ušetriť na predplatnom?

Tretia séria Drive to Survive nám rozhodne prinesie aj zákulisný pohľad na túto udalosť, na Netflixe bude mať premiéru už 19. marca a príde klasicky v 10 epizódach.

Zdroj: YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú