Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najnovší diel populárnej dobrodružnej série Assassin’s Creed je už za rohom, podobne ako posledné dva diely Origins a Odyssey bude aj novinka vydaná s množstvom mikrotransakcií. Tie sa našťastie týkajú len kozmetických doplnkov a skinov, na hrateľnosť by preto nemali mať zásadný vplyv.

Ako informuje Pushsquare, ponuka mikrotransakcií v Assassin’s Creed Valhalla bude v porovnaní s predchádzajúcimi dielmi o niečo bohatšia a zároveň aj drahšia. Nová hra ponúkne pestrú paletu možností, ako v hre utratiť ďalšie peniaze. Lákať bude ako na platené skiny hlavnej postavy a jej zbraní, tak aj na za novinku v podobe špeciálnych tetovaní.

Nové skiny čakajú aj na zvieracích spoločníkov, ktorí budú dopĺňať aj súbojovú časť hry. Podobne ako v predchádzajúcich dieloch sa aj teraz mikrotransakcie sústredia výlučne na vzhľad, hrateľnosť by teda nemali ovplyvniť. Uvidíme, ako agresívne bude Ubisoft ich prítomnosť v hre pripomínať.

Používatelia na fóre Resetera si zároveň všimli, že cena mikrotransakcií sa o niečo zdvihla. V poslednej hre série, Assassin’s Creed Odyssey, bola cena najdrahšieho skinu dostupná za 1500 Helix bodov, teda obdoby 11 €. V prichádzajúcej časti však maximálna cena predstavuje 2000 Helix bodov, približne 15 €.

Pripomeňme, že vydanie Assassin’s Creed Valhalla je naplánované na 10. novembra. Očakávať môžeš aj našu recenziu, v ktorej sa detailne zameriame aj na next-gen kvality na Xbox Series X.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú