Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Oznámenie nového sponzora klubu v najvyššej nemeckej futbalovej lige prebehlo pred prvým výkopom v zápase Borussia Dortmund proti FC Augsburg, kedy Borussia odovzdala svoje čierno-žlté dresy zakladateľovi a vedúcemu slovenskej spoločnosti. ESET sa tak týmto počinom stal oficiálnym sponzorom klubu Borussia Dortmund.

Ešte pred začiatkom zápasu pritom ESET ponúkol 1 500 futbalovým fanúšikom odvoz jeho rikšami, ktoré ich zadarmo dostali z hlavnej stanice na štadión, kde sa zápas odohral. Svojho nového sponzora predstavila Borussia aj prostredníctvom špeciálneho videa.

Po otváracom zápase na nádhernom BVB štadióne v Dortmunde som veľmi nadšený zo spolupráce Borussie Dortmund a ESETu. Oslavovať víťazstvo pri príležitosti oznámenia sponzorstva odovzdaním dresu BVB ESETu pred vášnivým davom viac ako 80 000 fanúšikov je vysnívaný štart pre oba tímy ESETu a Borussie,“ vyjadril sa v tlačovej správe zakladateľ ESETu a člen predstavenstva, Anton Zajac.

Video videli všetci diváci na vypredanom štadióne SIGNAL IDUNA PARK. Na záberoch sa objavili aj dvaja poprední hráči klubu, Nico Schulz a Marwin Hitz.

Zdroj: ESET

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú