Hollywoodsky veľkofilm Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora je už dostupný na streamovacej platforme HBO Max. Film je do služby zaradený v UHD rozlíšení s kompletnou lokalizáciou, vrátane slovenského a českého dabingu, prípadne titulkov.

Novinka v kinách štartovala iba v polovici minulého mesiaca, skorý príchod do streamovacej služby je súčasťou stratégie uvádzať do knižnice filmy z vlastnej produkcie už 45 dní po ich premiére.

Pripomeňme, že v polovici apríla takto na HBO pribudol aj úspešný veľkofilm Batman. Aké filmy ešte tento rok budú nasledovať  sme zhrnuli v samostatnom článku.

TMDB

Dej filmu sleduje narastajúcu silu nebezpečného a nevyspytateľného mága Grindewalda, ktorého vzostupu sa snaží zabrániť mladý Albus Dumbledor s pomocou známeho Magizoológa Newta Scamandera a ďalších populárnych postáv.

V hre je aj koniec série

Záujem o nový film na HBO Max zároveň vo veľkom napovie o ďalšom smerovaní celej série Fantastické zvery. Tržby posledného tretieho dielu boli pre Warnerov veľkým sklamaním, kvôli čomu tvorcovia stále zvažujú, akým smerom sa v sérii vybrať.

Fantastické zvery boli pôvodne naplánované na päť filmov, v prípade diváckeho nezáujmu je možné, že filmové štúdio už predstaví len posledný finálny diel a v nakrúcaní už ďalej pokračovať nebude.

Diváci sa v budúcnosti však môžu tešiť na viac filmov a seriálov z univerza Harryho Pottera. Potvrdil to nový riaditeľ Warner Bros. Discovery, ktorý chce novinky z magického univerza tzv. Wizarding World výrazne znásobiť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú