Najmladší slovenský operátor sa pri príležitosti svojich narodenín vyšvihol a predstavil aj novinku, ktorú mu môže konkurencia iba zavidieť. 4ka práve dnes spúšťa možnosť aktivácie denných dát s objemom až 10 GB iba za 1 €, no ako sa chytajú na túto ponuku Telekom, O2 či Orange?

Len pred pár dňami mali zákazníci 4ky možnosť dátovať celý deň úplne zadarmo a oddnes sa im naskytá aj možnosť aktivovať si denný internet v mobile iba za symbolické 1 €. V takomto balíku, ktorý si aktivujú zaslaním SMS v tvare „DN“ na číslo 950, dostanú na 24 hodín 10 GB dát. Týmto krokom sa tak 4ka pochlapila a priniesla na trh niečo, čo zrejme mnohým chýbalo, teda lacný internet s množstvom dát.

[supsystic-tables id=111]

 

V porovnaní s ostatnou konkurenciou tak ide o jedinečnú ponuku, akú u iného operátora nenájdeš. Pri tejto príležitosti spustenia denných 10 GB dát za 1 € sme sa pozreli aj na ponuky Telekomu, O2 a Orangeu, ktoré sme zhrnuli v prehľadnej tabuľke. Ako už môžeš vidieť, žiadny z ostatných operátorov nateraz neponúka za tak nízku cenu toľko denných dát ako 4ka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú