Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ubisoft pokračuje s rozdávaním titulov z populárnej série Assassin’s Creed, s ktorým začal nedávno keď sprístupnil najnovší diel Odyssey pre všetky platformy. Tentokrát však spoločnosť poteší najmä PC hráčov, ktorým ponúkne Assassin’s Creed 2 úplne zadarmo, píše Polygon.

Napriek tomu, že titul Assassin’s Creed 2 patrí už medzi tie staršie, podľa mnohých kritikov ide o najlepší diel ságy od Ubisoftu. Herné štúdio ho teraz ponúka PC hráčom úplne zadarmo, informoval nemecký analytik Daniel Ahmad na svojom Twitteri.

Ponuka, ktorá prebieha prostredníctvom platformy Uplay, tiež zahŕňa zľavy na Assassin’s Creed Brotherhood či Assassin’s Creed Revelations, a dostupná bude od 14. apríla.

Assassin’s Creed 2 ťa zavedie na vrchol renesancie v Taliansku počas 15. a 16. storočia a sleduje nekonečný súboj medzi assassinmi, ktorí bojujú za slobodu a rytierskymi templármi, ktorí si želajú mier pod tvrdou kontrolou.

Skutočný príbeh sa však odohráva v 21. storočí, kde hlavný hrdina Desmond Miles prežíva genetické spomienky svojho predka, assassina Ezia Auditora da Firenze. Titul je označovaný za jeden z najlepších dielov z celého Assassin’s Creed a určite stojí za vyskúšanie.

Zdroj: Polygon, Twitter/@ZhugeEX

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú