Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aktualizované 2.10.2022

Už dnes večer o 19:00 si budeš môcť pozrieť reláciu Krimi na najnovšej televíznej stanici z dielne JOJ Group. „Informácie z prvej ruky 24 hodín, 7 dní v týždni. Objektívne spravodajstvo z overených zdrojov.“ S týmto sloganom skupina JOJ Group predstavila svoju novú, v poradí už ôsmu televíznu stanicu s názvom JOJ 24.

Novinka bude dostupná aj v rozlíšení HD, pričom ju nájdeš zadarmo u všetkých operátorov aj v DVB-T. Niektorí operátori by ju však zo začiatku mali vysielať len v rozlíšení SD. Formát videa bude MPEG-4.

Pôvodný článok:

Televízia JOJ oficiálne ohlásila spustenie novej spravodajskej televízie. Sústrediť sa bude takmer výlučne na spravodajský obsah a vysielať začne už o niekoľko týždňov.

U všetkých a zadarmo

Zameraná bude predovšetkým na spravodajský obsah, ktorý televízia JOJ považuje za jeden zo svojich hlavných obsahových pilierov. JOJ 24 bude vysielať najmä spravodajské relácie, no ponúkne aj publicistiku a politickú diskusiu. Filozofiou spravodajskej televízie je ponúknuť divákom objektívne spravodajstvo z overených zdrojov.

Spravodajská stanica je náš dlhodobý projekt, na vývoji ktorého sme pracovali mesiace. Teraz môžem povedať, že som nadmieru spokojný s verziou, ktorú divákom ponúkame a veríme, že budeme ich prvou voľbou v poskytovaní komplexných, spoľahlivých a vždy overených spravodajských informácií,“ hovorí Roland Kubina, riaditeľ spravodajstva a programu TV JOJ.

Relácie počas celého týždňa

V programovej štruktúre JOJ 24 sa so Správami 24 budú striedať ďalšie pravidelné relácie. Počas celého dňa ponúkneme divákom aktuálne spravodajstvo a vysielanie naživo z dôležitých tlačových konferencií a politických a spoločenských udalostí.

JOJ Group

Novinkou budú denné Udalosti o 17:00 a Udalosti o 22:00, ktoré tvoria pevné piliere vo vysielacom dni. Každý pracovný deň ponúkneme Analýzy 24 od 18:00 – diskusnú reláciu, v ktorej sa budú moderátori venovať témam rezonujúcim v aktuálnom týždni. V utorky v tom istom čase dostanú priestor Analýzy Na hrane s moderátorkou Janou Krescanko Dibákovou.

V týždennej frekvencii televízia divákom prinesie relácie Spektrum 24 zo sveta vedy a výskumu, ktorú bude moderovať Ján Mečiar, Svet 24 o rôznych zaujímavostiach s Hanou Zavřelovou Gallovou, hodinovú reláciu Topstar Plus, ktorá ponúkne divákom zaujímavosti zo šoubiznisu a reláciu 24 minút, ktorá zhrnie a okomentuje najdôležitejšie politické udalosti uplynulého týždňa.

Vo štvrtok večer sa na JOJ 24 usídli renomovaná politická diskusia s Janou Krescanko Dibákovou Na hrane, ktorú bude vysielať rovnako aj TV JOJ. Každý večer o 20.35 dostane vo vysielaní JOJ 24 priestor dokumentárny film.

Vo vysielaní JOJ 24 sa objaví premiéra obľúbenej relácie Sedem s moderátorkou Elenou Vacvalovou a známymi glosátormi. Podcast 24, ktorý JOJ vysiela na webe už niekoľko mesiacov a ktorý prináša rozhovory s odborníkmi z rôznych politických, diplomatických či spoločenských oblastí, okrem webu dostane priestor aj na televíznych obrazovkách JOJ 24.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú