Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ak sleduješ všetko, čo na streamovacích službách práve letí, určite si aspoň zakopol o fenomén menom Money Heist (La Casa de Papel), ktorý sa len v apríli tohto roka dočkal na Netflixe už štvrtej série. Jeden z hlavných hercov, Álvaro Monte, najnovšie oficiálne potvrdil, že piata séria megahitu sa už natáča, upozornila stránka Netflix CZ + SK Fans na svojom Facebooku.

Seriál Money Heist rozhodne patrí medzi to najlepšie, čo na Netflixe nájdeš a svojim rýchlym spádom a momentom prekvapenia si získal nespočetné rady fanúšikov, ktorí sa po vydaní štvrtej série začali dopytovať okamžitého pokračovania.

Práve štvrtá séria, ktorú sme dávnejšie zhrnuli aj v rozsiahlej recenzii dokázala po rozpoltenej tretej sérii napraviť reputáciu seriálu, čo sa podarilo najmä vďaka akčnejším podaním príbehu a poriadnou dávkou emócií.

Jeden z hlavných hercov, Álvaro Monte, ktorý stvárňuje samotného profesora, najnovšie na svojom Instragrame oficiálne potvrdil, že sa môžeme tešiť aj na piatu sériu Money Heist, ktorá je už v procese natáčania.

Touto správou Monte určite potešil milióny netrpezlivých fanúšikov po celom svete a po zdržaní, ktoré priniesla pandémia koronavírusu, je skvelé vidieť, že produkcia nových seriálov nestojí.

Zdroj: Facebook/Netflix CZ + SK Fans / Instagram/@alvaromonte

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú