Čínsky výrobca smartfónov OnePlus podnikol prieskum, ktorý odhalil zaujímavé zistenia. Pokiaľ si mladší ako 35 rokov, je tu 5-krát vyššia pravdepodobnosť, že ťa naštve pomalé sťahovanie a načítavanie na smartfóne.

Ako uvádza portál TechSpot, čínsky výrobca smartfónov OnePlus podnikol prieskum, podľa ktorého množstvo mladých tínedžerov považuje pomalé sťahovanie a načítavanie obsahu na smartfóne za najviac frustrujúci prvok života. Dokonca až dve pätiny mladých uviedlo, že ich dnešný digitálny svet privádza k prejavom syndrómu vyhorenia, ako je únava, nespavosť a úzkosť.

Väčšina z nich sa dokáže naštvať z pomalého načítavania za menej ako minútu, čo označuje gigant ako „load rage“, voľne preložiteľné ako zlosť z načítavania. Takmer polovica mladých ľudí zo Spojeného kráľovstva vo veku od 16 do 24 rokov uviedla, že by chcela znížiť množstvo času stráveného pozeraním na obrazovku smartfónu.

Nečudo, že výrobcovia smartfónov pracujú na módoch, ako je napríklad Zen mód na OnePlus či Screen Time od Applu, ktoré umožnia sledovať aktivitu na smartfóne či dokonca úplne obmedziť jeho používanie počas zvoleného času.

Zdroj: TechSpot

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú