Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft predstavil špeciálnu verziu svojej konzoly Xbox One S, ktorá prináša nižšiu cenu vďaka vynechaniu Blu-Ray mechaniky. Dlho sa špekulovalo o tom, že technologický gigant chystá podobný model, ale až teraz sa dostáva k používateľom. Podľa informácií, ktoré poskytol portál The Verge, predstavená novinka bude o 50 dolárov lacnejšia ako štandardná verzia s výbavou pre vloženie diskov. Stáť tak bude 249 dolárov a predaj spúšťa 7. mája.

Predpredaj konzoly je dostupný už teraz, ale nie je jasné, či Microsoft spustí predaj len v rámci Severnej Ameriky alebo aj na iných trhoch. V tlačovom vyhlásení spomína dostupnosť cez obchodníkov Walmart, Best Buy a Amazon.

Nový model bude, odhliadnuc od chýbajúcej Blu-Ray mechaniky, vyzerať presne rovnako ako štandardná verzia Xbox One S. Rovnaké bude aj hardvérové vybavenie. Microsoft ešte dovybaví 1 TB HDD úložiska tromi digitálnym verziami hier. Ide o tituly Forza Horizon 3, Sea of Thieves a Minecraft. Ďalšie hry môžu používatelia získať cez predplatiteľskú službu Xbox Game Pass.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú