Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Letecký simulátor od Microsoftu čaká dôležitá aktualizácia, ktorá prinesie očakávané rozšírenie herného režimu do virtuálnej reality. Túto možnosť dostanú hráči s príchodom updatu už do konca tohto roka. Po novom si tak budeme môcť zahrať nový Microsoft Flight Simulator aj vo VR, kde budú podporované aj zariadenia ako Oculus aj Valve, informuje Polygon.

Správy o pridaní podpory pre VR do nového leteckého simulátora Microsoftu sa objavili ešte v lete tohto roka. Termín príchodu tohto očakávaného vylepšenia bol ale potvrdený až nedávno počas streamu na Twitchi.

Podľa informácií výkonného producenta štúdia Asobo Studio bude VR pre Microsoft Flight Simulator dostupné krátko pred Vianocami, konkrétne 22. decembra, informuje PCGamer.

Zobraziť celú galériu (0)
Asobo Studio / Microsoft

Vo VR bude aj samotné menu, aby tak hráči mohli fungovať s VR headsetom neprerušene počas hrania.

VR v aktualizácii pomenovanej ako Sim Update 2 prinesie podporu aj pre headsety Oculus a Valve, nebude teda obmedzená len na podporu platformy Windows Mixed Reality. Ďalší update označený ako World Update 3 potom hráčov čaká 28. januára, kedy prinesie vylepšenia mapy pre Veľkú Britániu.

Ďalšie články:

Zdroj: Polygon, PCGamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú