Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft do konca roka svojich priaznivcov poteší najmenej dvojicou nových veľkých hier, informuje Wccftech. Herné novinky budú určené exkluzívne pre Xbox Series S/X, čo potvrdil aj riaditeľ programového manažmentu pre Xbox, Jason Ronald.

Prípravu nových hier ešte v januári naznačili aj vývojári z DICE, momentálne pracujúci na pokračovaní populárnej akčnej série Battlefield. Detaily ohľadom pripravovaných noviniek doposiaľ zverejnené neboli, špekuluje sa však o možnom piatom pokračovaní Forza Horizon alebo o akčnom Wolfenstein od spoločnosti Bethesda.

Vo svojom podcaste The Xbox Two novinár Windows Central, Jez Corden, povedal, že má informácie minimálne o dvoch „veľkých“ tituloch plánovaných na tento rok. Zaujímavo preto pôsobí postoj spoločnosti Microsoft, ktorá aj napriek tomu, že čelí kritike hráčov kvôli nedostatku obsahu pre svoj nový Xbox Series S/X, neoznamuje chystané tituly.

Okrem vydareného psychologického hororu The Medium zatiaľ nie je pre zariadenia Xbox Series S/X veľa titulov, ktoré by sa mohli označovať prívlastkom next-gen. Na druhej strane nedostatok nového obsahu je aspoň z časti kompenzovaný obrovskou ponukou Xbox Game Pass Ultimate ponúkajúcou viac ako 100 kvalitných titulov a členstvo EA Play.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú