Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď v roku 2015 predstavil Netflix prvú sériu seriálu Narcos zameranú na život drogového baróna Pabla Escobara, išlo o okamžitý úspech, ktorý donútil k predplateniu služby úplne nové publikum divákov.

Po troch sériách však príbeh Pabla skončil a plnohodnotne sa presunul do Mexika. Stredobodom univerza tak bol, podľa mnohých fanúšikov pôvodného seriálu, menej zaujímavý príbeh kartelu Guadalajara. Čísla sledovanosti však aj v tomto prípade naznačovali divácky záujem.

Zatiaľ čo prvá séria začala s nastoľovaním zápletky nového kartelu, a teda veľké očakávania sme od nej nemali, druhá, žiaľ, potvrdila trpké obavy – Narcos: Mexico sa kvalitatívne nedokáže vyrovnať pôvodnej sérii s Escobarom.

Streamovacia služba však podľa neoficiálnej stránky fanúšikov Netflixu potvrdila tretiu sériu, ktorá by rozhodne mohla napraviť pošramotenú reputáciu.

Podľa dostupných informácií by sa mal zmeniť showrunner, ktorý dodá drogovej dráme nový dych. Zároveň sa na režisérsku stoličku zrejme vráti Wagner Moura, ktorý si v prvých dvoch sériách zahral práve Pabla.

Zdroje: Netflix CZ + SK Fans, Deadline

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú