Pokiaľ si počas ktorejkoľvek z nedávnych rozdávačiek nestihol získať vynikajúce Metro 2033 do svojej knižnice, aktuálna akciu Steamu ponúka ďalšiu príležitosť.

Ako informuje Destructoid, akcia potrvá do 15. marca, po ktorom ti Metro 2033 v knižnici Steamu ostane už navždy. Žiaľ, práve rozdávaná hra je len v základnej edícii z roku 2010 a nie v jej vylepšenej Redux podobe.

Keďže videoherná značka Metro oslavuje dekádu na herných monitoroch, Steam pri tejto príležitosti uvaľuje na jednotlivé zárezy ságy gigantické zľavy. Pre fanúšikov hľadajúcich kompletný zážitok v jedinom balíku je k dispozícii Metro Franchise Bundle, obsahujúci všetky hry aj s rozšíreniami, v 71 % zľave za 29,98 €. Jednotlivé hry sú tak už v nasledujúcich zľavách:

  • Metro 2033 Redux je v 80 % zľave za 3,99 €
  • Metro Last Light Redux je v 80 % zľave za 3,99 €
  • Základná hra Metro Exodus je v 66 % zľave za 13,59 €
  • Metro Exodus Gold Edition, obsahujúci dve príbehové rozšírenia je v 70 % zľave za 19,49 €

Nenechaj si ujsť
Najväčšie herné pecky za pár eur? Spustili masívny výpredaj pre PlayStation, lákavé ponuky sú aj pre PC hráčov

Séria Metro je jedným z najlepších príkladov prevedenia knižného príbehu na videoherné obrazovky. Značka si od svojho uvedenia pred desiatimi rokmi odnášala pravidelne najvyššie známky hodnotení, kde recenzenti vyzdvihovali kvalitnú akčnú hrateľnosť z pohľadu vlastných očí, napínavú atmosféru, netradičné univerzum alebo prelomové vizuálne stvárnenie.

Zdroje: Steam, Destructoid

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú