Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nová aktualizácia komunikačnej a četovacej aplikácie Messenger prinesie množstvo noviniek, ktoré sa týkajú najmä možností úpravy a práce s Miestnosťami, informuje AndroidPolice. Miestnosti sú funkcia, ktorá umožňuje vykonávať neformálne videohovory až 50 ľudí naraz.

Novinky, ktoré pribudnú umožnia používateľom ľahšie vytvárať, zdieľať, spravovať a pripájať sa k jednotlivým miestnostiam. Miestnosti, do ktorých bol používateľ prizvaný, sa po novom budú zobrazovať v hornej časti obrazovky na karte s četmi. Rovnako sem pribudne aj tlačidlo na vytvorenie novej miestnosti.

Pribudla tiež možnosť vytvárať miestnosti s vlastnou aktivitou a prideliť im napríklad dátum „otvorenia“ miestnosti či prispôsobiť výber publika, informuje NeoWin. Pribudne tiež funkcia Správa miestností, ktorá uľahčí mazanie či nastavovanie už vytvorených miestností.

Ako píše TechCrunch, po novom bude možné nastaviť si aj vlastné pozadie miestnosti, ktoré môže tvoriť ľubovolná fotografia alebo video, ktoré sa bude dookola prehrávať. Všetky funkcie by mali používateľom začať postupne nabiehať od dnešného dňa. Najskôr sa dostanú na zariadenia Android a iOS, desktopová verzia dostane nové možnosti v priebehu niekoľkých mesiacov.

Zdroj: AndroidPolice, NeoWin, TechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú