Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedným z najväčších hitov minulého roka na Netflixe bol kontroverzný dokumentárny seriál Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, ktorý sa aj napriek svojej bizarnosti tešil obrovskej obľube, a preto niet divu, že na tejto značke chceli budovať hneď viaceré filmové štúdiá.

Azda najznámejším projektom bol hraný seriál, kde neslávne známeho Tiger Kinga mal stvárniť Nicolas Cage. Ako ale exkluzívne zistilo Variety, Cage si nakoniec excentrického majiteľa zoologickej záhrady nezahrá. Aj napriek úspechu značky na Netflixe, hraný titul mal vyjsť po krídlami Amazonu.

Čítal som dva vynikajúce scenáre. Myslím si, že Amazon ucítil unavenosť materiálu, keďže spojenie stále nefinálnej podoby trvalo neuveriteľne dlho. Čo sa najprv zdalo ako jasný blesk z nebies už teraz nie je relevantné,“ naznačil odloženie produkcie na neurčito Cage.

Z týchto slov je jasné, o čo Amazonu išlo. Projekt spoločnosť odložila najmä z toho dôvodu, že Tiger King už nie je tak horúcou témou akou bola na jar 2020. Keďže nárazové šialenstvo opadlo, Amazon o seriálové spracovanie s oscarovým hercom na čele podľa všetkého stratilo záujem.

Netflix (Úprava redakcie)

Na druhej strane je tu však nováčik na poli streamovacích služieb, Peacock od NBC a podľa informácií Entertainment Weekly, práve táto služba chystá seriál inšpirovaný udalosťami oklahomskej zoo. Joea Exotica by si tu mal zahrať James Cameron Mitchell a Carole Baskin naopak stvárni Kate McKinnon.

Zdroje: Variety, Entertainment Weekly

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú