Fanúšikovia Star Wars zažívajú vzrušujúce časy. Už v júni sa ku nám dostane očakávaný seriál Star Wars: Akolytka, neskôr počas roka bude nasledovať aj novinka Skeleton Crew. K vyvrcholeniu svojho príbehu smeruje aj najúspešnejší seriál sci-fi univerza Mandalorián, ktorý bude uzavretý v podobe celovečerného filmu. Spoločnosť Disney teraz prezradila, kedy ho môžeme očakávať.

Budeme čakať roky

Nový Star Wars film ponesie názov Mandalorian & Grogu a bude nadväzovať na udalosti štvrtej série seriálu. Tá ešte zatiaľ nevyšla a nepoznáme ani dátum jej premiéry, vieme však, kedy na veľkom plátne uvidíme veľké finále. Stane sa tak 22. mája 2026.

Film zrežíruje nový lodivod Star Wars univerza Jon Favreau, ktorý má na svedomí aj seriál. Favreau natočí Mandalorian & Grogu za asistencie ďalšieho uznávaného odborníka na ikonický vesmír – Davea Filoniho. Dvojica sa už spolu postarala o veľké hity ako seriál Ahsoka či Boba Fett: Zákon podsvetia, o kvalitu by sme sa teda báť nemali.

Potvrdený pre film bol aj herec Pedro Pascal, bez ktorého by finále Mandaloriána nedávalo zmysel. Mandalorian & Grogu spoločne so zmienenými tohtoročnými projektami nie sú jedinými rozbehnutými titulmi. Detailný prehľad všetkých prichádzajúcich noviniek prinášame vo veľkom prehľade.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú