Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Oprava poškodeného displeja na smartfóne vie byť poriadne drahá. Zvlášť pri skladacích smartfónoch ide o položku za niekoľko stoviek eur. Portál Android Authority však informuje, že Samsung pre Galaxy Fold ponúka špeciálnu jednorazovú zľavu na opravu displeja.

Oprava displeja sa v prípade smartfónov vyšších cenových kategórií vie pekne odzrkadliť na cene, hlavne ak ide o smartfóny so zahnutým alebo po novom vodopádovým displejom a teraz si predstav účet za opravu displeja v skladacom smartfóne.

Oprava displeja v skladacom smartfóne nebude lacná záležitosť. Ako informuje Android Authority, situáciu si uvedomuje aj Samsung a po nedávnych problémoch pre budúcich majiteľov ponúka aj špeciálnu jednorazovú zľavu na opravu displeja do jedného roka od kúpy. Cena za mimozáručnú opravu sa tak pretaví do sumy 149 dolárov (135 €).

Táto oprava tak vyjde ešte lacnejšie ako mimozáručná oprava v autorizovanom servise pre Samsungy série Galaxy S10. Podľa zistení portálu Business Insider sa suma za mimozáručnú opravu môže pohybovať do až výšky približne 550 €.

Zdroj: Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú