Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dlhé mesiace slýchame správy o redukovaní príslušenstva v balení pripravovaných iPhonov. Zmiznúť má nabíjací adaptér aj káblové slúchadlá. Tieto správy teraz potvrdzuje text v iOS 14.2, ktorý naznačuje, že sa v balení iPhonu 12 a iPhonu 12 Pro už slúchadiel EarPods nedočkáme, informuje MacRumors.

Apple potvrdil rozhodnutie odstrániť nabíjací adaptér z balenia produktov pri predstavení novej generácie Apple Watch Series 6, ktoré už nabíjačku nedostali. Spoločnosť bola kritizovaná za to, že k verzii Hermès ju ponúkala, no to krátko na to napravila a nebude ju dodávať ani v tomto prípade, informoval The Verge.

Je vysoko pravdepodobné, že nabíjačku už nenájdeme ani v balení očakávaných iPhonov. Okrem adaptéra by ale mali byť odstránené aj slúchadlá EarPods.

Zobraziť celú galériu (0)
Apple (Úprava redakcie)

Toto rozhodnutie podporuje zmena v iOS 14.2 pri popise redukcie rádiového žiarenia využitím pribalených slúchadiel.

Apple v tomto smere používateľom odporúča, aby pre obmedzenie RF energie využili pri volaniach hands-free, reproduktor, dodávané slúchadlá alebo iné príslušenstvo. Práve slovo „dodávané“ však z textu v iOS 14.2 zmizlo, čo naznačuje, že slúchadlá EarPods už nebudú súčasťou balenia.

Zdroj: MacRumors, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú