V utorok 8. marca na Slovensko po mesiacoch čakania dorazila streamovacia služba HBO Max. Podľa pôvodných plánov spoločnosti mala byť v našom regióne uvedená ešte na konci minulého roka, plány sa však zmenili a HBO muselo štart služby presunúť o niekoľko mesiacov.

HBO Max už je dostupné a súčasťou vstupu na náš trh je aj atraktívna cena predplatného. Noví aj existujúci zákazníci môžu službu získať až s 33 % zľavou, čím za mesačné predplatné zaplatia iba 4,66 €. Služba navyše sľubuje, že ak si používatelia budú HBO Max predplácať každý mesiac, tretinová zľava z predplatného im bude platiť doživotne.

Príchod novej služby na Slovensko zároveň znamená definitívny koniec fungovania HBO Go, ktoré u nás bolo spustené v novembri 2011. Existujúci predplatitelia služby automaticky pokračujú v predplatnom na novej platforme HBO Max, jediné, čo musia urobiť, je stiahnuť si novú aplikáciu, na čo ich služba upozorní.

Registrácia na HBO Go už viac nie je dostupná a služba dnešným dňom na Slovensku oficiálne zanikla.

Predpokladá sa, že HBO Go si na Slovensku predpláca približne 130-tisíc zákazníkov, ide však len o hrubý odhad, keďže spoločnosť HBO oficiálne čísla z nášho regiónu nepriblížila. HBO Max oproti starej platforme ponúka viacero výhod, detailne sme sa im venovali v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú