Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple nedávno sprístupnil beta verziu iOS 13.3 pre developerov, ktorá okrem iného prinesie očakávanú funkciu. Umožní totiž v klávesnici deaktivovať nálepky Memoji Stickers, ktoré mnohým používateľom vadia, píše iMore.

Operačný systém iOS 13, ktorý americký gigant vydal v septembri, obsahuje množstvo skvelých funkcií a vylepšení. Nie každá sa však Applu podarila, a mnoho používateľom napríklad zavadzali nové nálepky Memoji Stickers, ktoré spoločnosť integrovala priamo do klávesnice. Vydanie iOS 13.3 beta, ktoré je už dostupné pre developerov, však prináša novinku, ktorá ti umožní tieto nálepky v klávesnici zablokovať jednoduchým vypnutím v nastaveniach.

Zobraziť celú galériu (0)
Usporiadanie Memoji Stickers na klávesnici v aktuálnej verzii iOS 13 / Zdroj: Dávid Igaz / Fontech

Okrem toho by mala nová verzia operačného systému opraviť chybu, ktorá v iOS 13.2 spôsobovala nesprávnu prácu s operačnou pamäťou zariadenia. Používatelia sa totiž nedávno vo veľkom sťažovali na zastavovanie aplikácií bežiacich na pozadí, o čom sme ťa informovali aj my. Podľa portálu AppleInsider však ešte nie isté, či bola táto chyba plne opravená už v prvej beta verzii iOS 13.3, a na ďalšie výsledky si tak pravdepodobne budeme musieť počkať.

Zdroj: iMore, AppleInsider

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú