Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Instagram doteraz predstavil niekoľko možností ako zdieľať obsah so svojimi známymi a priateľmi, no teraz prináša aplikáciu pre súkromnú komunikáciu s tými najbližšími. Threads prináša do sveta sociálnych sietí viac súkromia a spája blízkych priateľov, ktorých si vyberá sám používateľ. Aplikácia je dostupná pre Android aj iOS, informuje TechCrunch.

Ešte pred časom predstavil Instagram aplikáciu Close Friends pre zdieľanie zážitkov s tými najbližšími, no teraz prichádza s ďalším titulom Threads, ktorý spojí priateľov v súkromnejších konverzáciách. Používateľ si môže vytvoriť vlastný zoznam priateľov a prispôsobiť aj ikonu aplikácie či aktivovať funkciu automatického statusu. Tá bude ľudí informovať o aktuálnej činnosti a dostupných je hneď niekoľko možností.

Zobraziť celú galériu (1)
instagram-press.com

Správy z tejto aplikácie sa zobrazia aj v správach na Instagrame a naopak. Aplikácia je oficiálne dostupná od včera a stiahnuť si ju môže na svoj smartfón každý aj na Slovensku. Vo virtuálnych obchodoch je už ale množstvo iných podobných titulov a ďalšia aplikácia pre chatovanie s priateľmi môže byť pre mnohých ľudí zbytočná. Napriek tomu má však predstavovať lepší spôsob toho, ako sa spojiť s blízkymi.

Zdroj: TechCrunch, Instagram

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú