Po tom, čo sa prvým recenzentom poškodili obrazovky tejto novinky, odložil výrobca jej oficiálne spustenie predaja a teraz dokonca nechce, aby sa jej útroby ukazovali na verejnosti. Demontáž Samsungu Galaxy Fold spravila aj spoločnosť iFixit, ktorá odhalila niekoľko konštrukčný nedostatkov, no teraz ju musela stiahnuť z internetu

Len po 2 mesiacoch od predstavenia skladacieho Samsungu Galaxy Fold sa vynorili zásadné problémy, ktoré môžu poriadne poškvrniť povesť tohto revolučného modelu. Výrobca ho mal pôvodne pre zákazníkov priniesť na pulty predajní v týchto dňoch, no kvôli vážnym problémom sa predaj odložil o niekoľko týždňov. Samsung však teraz prostredníctvom svojho partnera požiadal spoločnosť iFixit, aby stiahla svoju publikáciu o demontáži Galaxy Fold z obehu, informoval The Verge.

Zatiaľ nie je známe, prečo sa tak tento gigant z Kórei rozhodol. Jednou z možností však ostáva, že jeho skladací smartfón ešte prechádza niekoľkými zmenami. Do spustenia oficiálneho predaja spoločnosť zrejme nechce, aby bola do detailov rozobratá prvotná verzia tohto modelu. V každom prípade táto žiadosť nerobí Samsungu dobré meno a znova len vyvoláva ďalšie otázky, informuje Android Central.

Zdroj: The Verge, Android Central

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú