Najnovšia vlajková loď od Huawei ostáva jedným z najviac kontroverzných smartfónov. Stále sa na mnohých trhoch nepredáva a Spojené štáty bránia spoločnosti vo využívaní Google služieb aj naďalej. Napriek tomu sa Mate 30 Pro chystá prísť aj na Slovensko. Po stránke výbavy a dizajnu ide o jeden z najlepších smartfónov doteraz, no je aj dostatočne odolný? Známy YouTuber, JerryRigEverything, otestoval Huawei Mate 30 Pro svojimi metódami, ktoré mali odhaliť skutočnú odolnosť tohto prémiového modelu.

Testy odolnosti smartfónov od tohto YouTubera sú mnohým dobre známe. Zahŕňajú azda všetko, čo by so svojim zariadením bežný používateľ nikdy nespravil, no vďaka týmto pre mnohých „krutým“ testom sa môže ukázať, ako smartfóny zvládajú aj najhoršie zaobchádzanie. Mate 30 Pro sa vyznačuje elegantným dizajnom s veľkým displejom, ktorý sa po bokoch tiahne takmer až na zadnú stenu, kde ho so zadným sklom spája kovový rámik.

Mohlo by takéto riešenie oslabiť jeho odolnosť pri ohýbaní? Každopádne, JerryRigEverything nevynechal z testov ani pálenie displeja či test odolnosti voči škrabancom. Vo výsledku však táto novinka môže v istých oblastiach poriadne prekvapiť. Koniec koncov, presvedč sa na priloženom videu.

Zdroj: JerryRigEverything/Youtube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú