Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predstavenie očakávaného smartfónu Huawei Mate 30 Pro sa neúprosne blíži a na povrch sa dostáva stále viac informácií.

Najnovšie informácie o zaujímavej funkcionalite očakávaného smartfónu Huawei Mate 30 Pro priniesol čínsky portál ITHome. Konkrétne sa jedná o nahrávaní extrémne pomalého slow-motion videa, ktoré novinka údajne dokáže spracovať pri šialených 7 680 snímkach za sekundu. V porovnaní s konkurenciou sa bavíme o 8-násobku toho, čo dokážu ostatné smartfóny. Iné zdroje ale hovoria, že nejde o 7680 fps, ale o rozlíšenie videa, nakoľko Mate 30 Pro by mohol byť schopný nahrávať 8K video pri 30 fps.

Každopádne ako pripomína portál Android Authority, zatiaľ nie je známe, ako Huawei v prípade pravdivosti uniknutých informácií takéto extrémne hodnoty dosiahol. Niektorí výrobcovia používajú špeciálnu dedikovanú DRAM pamäť priamo na senzore pre zachytenie všetkých snímkov. Iní zase využívajú interpoláciu, respektíve duplikované snímky pre zvýšenie ich celkového počtu.

Okrem spôsobu zachytenia tohto extrémneho počtu snímkov zatiaľ nie je známe, pri akom rozlíšení bude Mate 30 Pro takéto šialené slow-motion videá schopný nahrať. Túto iformáciu spoločne s potvrdením tejto funkcionality sa snáď dozvieme pri predstavení smartfónu už o 2 dni.

Zdroj: ITHome

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú