Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ako si si už určite všimol, skvelá 4. časť finálnej série Game of Thrones priniesla okrem napínavých scén aj jeden záber, ktorý na internete rozpútal vlnu kritiky a posmeškov. Hlavným problémom bola scéna, v ktorej sa pred Daenerys Targaryen prekvapivo objavil pohár od Starbucks.

Okrem vtipných meme obrázkov sa však začalo polemizovať aj o možnom úmysle, ktorý by znamenal určitý druh platenej spolupráce zo strany najväčšieho obchodného reťazca kaviarní na svete. Tieto špekulácie však už oficiálnymi vyhláseniami popreli predstavitelia Starbucksu aj HBO a pohár bol zo spomínanej scény dodatočne digitálne vymazaný, informuje The Verge.

Napriek tomu, že pri seriáli takéhoto formátu by sa podobné chyby nemali stávať, si predstavitelia priznali chybu a dodali, že ak je tento incident jediným problémom, tak je všetko v poriadku.

Navyše však došlo aj k ďalšiemu zisteniu, podľa ktorého ide o pohár z miestnej írskej kaviarne, kde bola celá scénka natáčaná a tým môžeme s istotou uzavrieť všetky špekulácie o úmyselnom umiestnení plateného produktu v spolupráci so Starbucks.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú