Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Videoherná séria Halo patrí medzi najzásadnejšie zbrane v konkurenčnom súboji Xboxu proti PlayStationu. Fanúšikovia tak zažívajú zlaté časy, keďže kompletná sága je konečne dostupná aj na počítačoch, informuje The Verge.

Posledným chýbajúcim kúskom skladačky bolo Halo 4, ktoré po ôsmich rokoch od debutu na Xboxe 360 vychádza aj pre hráčov, striktne uprednostňujúcich klávesnicu a myš pre gamepadom.

Halo 4 je prvou hrou vyvíjanou štúdiom 343 Industries, čomu mnohí fanúšikovia pripisujú celkovo nižšiu kvalitu v porovnaní s predchádzajúcimi dielmi. Vo všeobecnosti ale ide o podarený akčný titul, ktorý v dobe, kedy vyšiel, zbieral mnohé ocenenia a vysoké známky.

Štvrtý diel je tak posledným článkom The Master Chief Collection, vyznačujúcej sa grafickým vylepšovaním starších hier. Kolekcia je momentálne dostupná ako na Xbox One, tak aj na počítačoch.

Microsoft zároveň oznamuje, že rovnaký deň ako vydajú Halo 4 na PC, čiže 17. novembra, vydajú The Master Chief Collection aj pre novú generáciu Xboxov. Hráči si týmto spôsobom aspoň budú môcť skrátiť čakanie na odložené Halo Infinite.

Zdroje: The Verge, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú