Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Satelitná televízia freeSAT potvrdila vypnutie programov od Discovery, s ktorým sa nedohodla na predĺžení zmluvy. Stanice boli z vysielania vyradené už od začiatku nového roka.

Aktualizácia 4.1.2021

Článok bol kvôli aktuálnosti opätovne zaradený do vydania. freeSAT od dnešného dňa poskytuje rozšírený základný balík s novými programami.

Aktualizácia 31.12.2020: Článok bol aktualizovaný kvôli ukončeniu vysielania programov Discovery.

Do ponuky freeSATu pribudli v novembri Viasat Explore a Viasat History, ktoré sú už dostupné aj v balíku freeSAT Medium HD. Televízia taktiež rozšírila ponuku internetovej Skylink Live TV, kde pridáva Love Nature po vzore Skylinku. Pribudli tiež dokumenty od National Geographic, spolu s novou sekciou kanálu AMC.

Okrem nových staníc však vysielateľ upozornil aj na vyradenie viacerých programov od Discovery. Prestal ich poskytovať už od 1.1.2021. Nedohodol sa totiž s prevádzkovateľom na predĺžení zmluvy a programy tak boli k dispozícii len do 31. decembra.

Od nového roka bolo kvôli tomu z ponuky vyradených viacero programov. Konkrétne išlo o stanice  Discovery, TLC, Discovery Science, Animal Planet HD, Travel Channel HD, DTX, Investigation Discovery, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD.

Taktiež ale informoval, že od 4.1.2021 rozšíril základný balík Medium HD o programy Canal +Domo, Travel XP HD, Love Nature HD, Stingray iConcerts SD, Stingray Classica SD, Stingray C-Music.

Ďalšie články:

Zdroj: freeSAT

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú