Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nová generácia konzol je tu s nami už nejaký piatok a pozrieť sa na ne stihli už aj najväčšie portály či časopisy. Jedným z nich je aj Forbes, ktorý však z novej konzoly od Microsoftu príliš nadšený nie je a označil ju ako „najväčšie sklamanie roka“, upozornil portál TechBriefly.

Matt Gardener z redakcie Forbes vo svojom článku uviedol, že Xbox Series X je podľa neho iba vylepšený Xbox One X. Problémom je podľa neho nedostatok optimalizovaných hier pre novú konzolu a výkon novinky má byť dokonca podobný tomu, aký ponúka aj „medzigeneračný“ Xbox One X.

FonTech

Podobné „sklamanie“ však môžu podľa neho zažívať aj majitelia PlayStation 5, ktorým rovnako zatiaľ chýbajú poriadne hry. V minulosti totiž s novou generáciou konzol prichádzala aj nádielka revolučných hier, ktoré naplno ukázali možnosti nového hardvéru. Tentokrát sa to však výnimočne nedeje.

Exkluzivity Microsoftu, ako napríklad State of Decay 3 či nová Forza, sú už vo vývoji, no presné dátumy ich vydania zatiaľ nepoznáme. V našej recenzii však nový Xbox Series X dokázal, že je to skvelá konzola, o čom sa môžeš presvedčiť aj v spomínanej recenzii. Ako vnímaš aktuálny nedostatok nových hier pre Xbox Series X či PlayStation 5? Sú to opäť revolučné zariadenia?

Ako vnímaš Xbox Series X a PlayStation 5?

Načítava sa... ... Načítava sa... ...

Zdroj: TechBriefly, Forbes

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú