Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Šialený nápad sa zrodil v hlave youtubera s kanálom 10HourMovies, ktorý sa rozhodol jazdiť okolo mesta San Andreas v GTA 5 až do doby, pokiaľ Rockstar nevydá pokračovanie tejto kultovej série. O tomto šialenom nápade informoval portál Polygon.

GTA 5 je hra, pri ktorej sa dá stráviť naozaj veľa času. Youtuber s kanálom 10HoursMovies však zrejme prekoná všetky doterajšie rekordy. Rozhodol sa jazdiť okolo obrovskej mapy v GTA 5 až dovtedy, pokiaľ neuvidíme GTA 6. No a vzhľadom na to, koľko informácií máme o pokračovaní tejto série sa zdá, že bude San Andreas jazdiť naozaj veľmi dlho.

Jeho jazdu môžeš samozrejme sledovať aj na priloženom streame, v dobe písania článku mal na svojom konte prejdených už 898 kôl, čo sa dá už v tomto momente považovať za šialené. Počet prejdených kôl si môžeš zistiť aj sám, stačí do chatu vedľa streamu napísať príkaz „!laps“.

Portál TweakTown však predpokladá, že sa bude s najväčšou pravdepodobnosťou jednať o bota, ktorý auto ovláda. V GTA 5 totižto takéto programy existujú. Koniec koncov, nové GTA uvidíme zrejme až po príchode novej generácie konzol a jazdiť nonstop tak dlho je prakticky nemožné.

Zdroj: Polygon, TweakTown

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú