Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aplikácia Facebooku prechádza často mnohými aktualizáciami, ktoré nám o vylepšeniach nič neprezradia. Nedávno však mobilná apka dostala malú vizuálnu a funkčnú zmenu, ktorá vylepšuje spôsob zobrazovania obsahu na nástenke. Používateľ má vďaka tejto novinke možnosť vybrať si preferencie noviniek a využiť nové tlačidlá pre prispôsobenie obsahu.

Niektoré vylepšenia aplikácií sú zahrnuté v popise vylepšení priamo vo virtuálnych obchodoch, na iné zasa vývojári často ani neupozorňujú. Príkladom je teraz práve nová trojica tlačidiel v hlavnej mobilnej aplikácii Facebooku, ktorá vylepšuje spôsob zobrazenia príspevkov v novinkách.

Tlačidlá „Domov“, „Obľúbené“ a „Nedávne“ sa zobrazia pri prezeraní obsahu vo vrchnej časti obrazovky a vedľa nich sa nachádza tlačidlo pre nastavenia preferencií, kedy je možné vybrať, ktoré príspevky sa budú zobrazovať ako prvé.

Používateľ si môže vybrať z dostupných možností alebo prejsť na preferencie v nastaveniach. Nejde síce o žiaden veľký update, no aj takýmto spôsobom pomohol Facebook vylepšiť spôsob prezerania nových príspevkov.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú