Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do predstavenia novej generácie smartfónu OnePlus 7 nám ostáva ešte nejaký ten čas, no istý internetový predajca už smartfón eviduje na svojich stránkach spolu s rendermi a špecifikáciami.

Novinka od OnePlus s poradovým číslom 7 sa najnovšie objavila na stránkach internetového predajcu Giztop, na čo upozornil portál GSMArena. Na spomínanej stránke môžeme vidieť rendery smartfónu a tiež jeho špecifikácie spolu s cenovkou.

Výsuvná predná kamera a rýchle 44 W nabíjanie

Podľa predajcu Giztop bude OnePlus 7 predávaný za cenu 569 dolárov, pričom z minulosti vieme, že takú istú cenu zvykne ponúkať OnePlus aj v eurách. Za túto sumu dostaneme 6,5 palcový AMOLED displej bez výrezu, ktorý bude implementovať snímač odtlačkov prstov. Prítomný bude procesor Snapdragon 855 s GPU Andreno 640.

Smartfón na zadnej strane ponesie trojitý fotoaparát s 48, 20 a 5 MPx senzormi. Predný selfie fotoaparát bude výsuvný a ponúkne 16 MPx senzor. Operačná pamäť bude ponúkaná v rozmedzí 8-12 GB s vnútorným úložiskom od 128 až po 256 GB. Batéria by mala dosiahnuť kapacitu 4000 mAh a nabiť ju bude možné s rýchlym 44 W nabíjaním.

Zdroj: GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú