Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ak by sme mali vybrať najšpecifickejšiu hru z doteraz rozdaných v rámci vianočnej akcie Epicu, dnes ponúkaná adventúra Night in the Woods by  bola rozhodne horúcim kandidátom.

Zatiaľ čo predošlé tituly sa hrateľnosťou sústredili najmä na širšiu skupinu konzumentov, minimalistická adventúra Night in the Woods, postavená skôr na budovaní zážitku je titulom, na ktorom si zgustne len veľmi úzka skupina hráčov.

Do zajtrajšieho večera rozdávaný titul by sa asi najlepšie dal prirovnať k adventúre Oxenfree, keďže obe hry sú zasadené do špecifických a umelecky nádherne vyobrazených svetov.

Rovnako ako podstatne známejšia adventúra Oxenfree, Night in the Woods stavia na interakcii s tuctami zaujímavých postáv.

Príbeh bývalej vysokoškoláčky Mae Borowski sa rozpletá skrz objavovanie záhad mestečka Possum Springs. V rámci hrateľnosti dochádza aj akčnejším pasážam, ktoré na seba prebrali podobu zábavných minihier.

Štatút kvalitného titulu utvrdzuje aj úspech crowdfundigovej kampane, vďaka ktorej sme sa hry v roku 2017 dočkali.

Epic má pred sebou ešte niekoľko dní vianočnej rozdávačky. Night in the Woods už zajtra o tradičnej sedemnástej hodine vystrieda pomerne neznáma hra Stranded Deep, kde je hlavným cieľom hráča boj o prežitie.

Zdroje: Epic Games Store, PC Gamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú