Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic v uplynulých týždňoch neponúkol hráčom zadarmo nič zaujímavé, čo by ich malo presvedčiť k zapnutiu jeho klienta. Pozornosť si však teraz pýta alternatívna GTA, ktorá rozhodne stojí za pozornosť.

Saints Row je séria, ktorá v roku 2006 začala ako odľahčenejšia verzia žánru otvorených mestských akcií, ktoré preslávilo práve GTA. Pri treťom diele však autori upustili uzdu fantázii do takej miery, že sa séria od Deep Silver konečne aspoň trochu zbavila nepriaznivej nálepky klonu hier Rockstaru.

Saints Row: The Third je bezpochyby najlepším dielom série, ktorý debutoval už v roku 2011. Minulú jeseň sme sa však dočkali grafickej prerábky a celkové dojmy z nej sme priniesli aj v našej recenzii. Práve táto verzia je aktuálne dostupná úplne zadarmo pre všetkých.

V hre sa môžeš tešiť na desiatky hodín mestského chaosu, doplneného tradičnými, ale aj šialenými zbraňami a vozidlami. Nechýba ani nekonvenčný príbeh, ktorý sa točí okolo energy drinku, doplnený o rôzne pubertálne narážky, vulgarizmy a drsný slovník či detailný editor postáv.

Ako v dobe vydania, tak aj pri prerobenej verzii získaval tento titul vynikajúce hodnotenia. Pokiaľ ti neprekáža príbeh, ktorý uprednostňuje humor a chaos pred realitou, tak Saints Row: The Third Remastered by si určite mal dať šancu. Epic hru rozdáva zadarmo do 2. septembra.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú