Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čo Epic začiatkom roka prisľúbil, to poslušne dodržiava. Je tu opäť štvrtok, a teda predstavenie, tentokrát až dvojice hier zadarmo.

Prvou z nich je vynikajúco hodnotený minimalistický Absolute Drift, ktorý by sa ešte väčšmi hodil na dotykové displeje smartfónov, ako monitory počítačov. Indie titul ponúka arkádovú hrateľnosť, usádzajúcu hráča za volant auta s cieľom čo najefektívnejšie a s čo najmenším počtom chýb prejsť vybrané levely šmykom.

Podstatne väčšou udalosťou je rozpačito prijaté pokračovanie akčnej záležitosti Rage. To vyšlo v roku 2019 a okamžite po vydaní rozdelilo hráčsku obec na dva tábory, pričom jedni hru okamžite zatratili, zatiaľ čo druhí si jej frenetickejšie tempo v porovnaní s pomalším predchodcom užili.

Hru vtedy neobišli ani pôrodné bolesti v podobe neprimerane tragickej technickej stránky, ktorú však početné záplaty za tú dobu stihli opraviť.

Nenechaj si ujsť
Takto sa má robiť spätná kompatibilita. Microsoft ponúkne „automatické“ navýšenie výkonu starších hier

Dnes sa Rage 2 dá považovať za ľahko nadpriemernú oddychovku, ktorej prvotne spackanú povesť snáď napraví aktuálna akcia Epicu.

Obe hry sú zadarmo k zaobstaraniu do budúceho štvrtka, kedy ich už o 17:00 opäť nahradí minimálne jeden titul. Po zakúpení ostávajú hry samozrejme v digitálnej knižnici.

Zdroje: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú