Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď sa herné štúdio postaví proti technologickému gigantovi, o zábavu a perné momenty bude v spore zaručene postarané. Dôkazom je aj aktuálny a stále prebiehajúci konflikt medzi Apple a Epic Games. Vývojári fenoménu Fortnite organizujú veľký turnaj, do ktorého sa môžeš zapojiť aj ty, informuje The Verge.

Kauza medzi Apple a Epic Games sa prelína z jednej strany na druhú. Aktuálne sú ale misky váh naklonené na stranu štúdia Epic, ktoré sa už o dva dni, teda 23. augusta, rozhodlo zorganizovať v spornej hre Fortnite obrovský turnaj pre všetkých hráčov.

Výhry v turnaji sú z pochopiteľného hľadiska zamerané proti Applu. Okrem herného skinu v podobe panáčika s hlavou v tvare jablka, ktorého sme mohli vidieť aj vo videu mierenom proti Apple, budeš môcť vyhrať aj 1200 kusov hardvéru či 20 000 kusov šiltoviek s logom „Free Fortnite“, píšu vývojári v článku k turnaju.

Hardvérové ceny sú naozaj lákavé, vyhrať môžeš herný notebook Alienware, tablet Galaxy Tab S7, PS 4 Pro, Xbox One X, Nintendo Switch či OnePlus 8 s 90 Hz displejom. Kompletné pravidlá k turnaju nájdeš na tomto odkaze.

Zdroj: TheVerge, Epic Games

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú