Čoskoro vyprší ponuka, v ktorej obchod rozdáva jednu z najlepších českých hier, a nahradí ju populárny titul zo série Assassin’s Creed. Kingdom Come: Deliverance je dostupný zadarmo už len zopár dní, spolu s titulom Aztez. Hráči potom v obchode nájdu bezplatne ďalšiu zaujímavú dvojicu hier. Epic Games Store bude rozdávať Assassin’s Creed Syndicate od 21. februára zadarmo, čo by nemal premeškať žiaden fanúšik tejto série hier od Ubisoftu, informuje PCMag.

Hoci ešte neskončila predošlá bezplatná ponuka obchodu, už teraz sa môžu hráči tešiť na ďalší skvelý titul, s ktorým sa vrátia do starého Londýna s dvojicou postáv. Dvojičky Jacob a Evie Frye prichádzajú do mesta, aby našli templárov, ktorí získavajú nad mestom veľkú moc.

Epic Games Store

Počas hrania sa navyše hráč stretne aj s významnými historickými postavami a prejde si zaujímavým dejom, ktorý je po nie príliš vydarenom dieli Unity lepšou „záplatou“ na rozhorčenie fanúšikov série. Spolu s Assassin’s Creed Syndicate bude na Epic Games Store o 3 dni dostupná zadarmo aj Faeria, strategická kartová hra. Nezabudni, nová ponuka bude dostupná od 21. do 28. februára.

Zdroj: PCMag, Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú