Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ak sa ti páčil seriál Chernobyl od HBO, určite sa ti zapáči aj najnovšia sci-fi hororová hra Chernobylite od poľského štúdia The Farm 51, ktoré sa inšpirovalo katastrofickou haváriou jadrovej elektrárne.

Na stránkach Gamefound sa objavila nová hra od poľského štúdia The Farm 51 s názvom Chernobylite. Ide o hru, ktorá je inšpirovaná udalosťami z roku 1986, kedy došlo na Ukrajine k havárii jadrového reaktora. Autori hru opisujú ako sci-fi hororovku, v ktorej bude hlavnou úlohou prežiť v zakázanej zóne černobyľskej elektrárne a okolí Pripiati, informuje Ladbible.

Ako si môžeš všimnúť aj v trailery na hru, dostať sa budeš môcť až priamo do samotnej elektrárne, ktorú mimochodom autori hry vytvorili za pomoci 3D skenu. Malo by tak ísť o veľmi verné spracovanie elektrárne a jej okolia. Autori hry ďalej sľubujú objavovanie okolitého prostredia, nelineárne rozprávanie príbehu, prepracovaný súbojový systém a crafting. Chernobylite si už môžeš na stránkach Gamefound predobjednať a získať tak predbežný prístup k hre na platforme Steam.

Zdroj: Chernobylgame, Ladbible

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú