Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Facebooková stránka československých fanúšikov Netflixu informovala o zrušení ďalšieho seriálu streamovacej služby. Tentokrát cez sito úspešnosti neprešiel seriál The Order.

Netflix minulý rok predstavil fantasy drámu The Order, sústreďujúcu sa na hŕstku univerzitných študentov. Tí sú členmi tajného spoločenstva praktizujúceho mágiu, kedy hlavný protagonista, Jack, zároveň odkrýva temné pozadie rodinné klanu.

Tuctová premisa a jej podpriemerná exekúcia zabezpečila, že ani po dvoch sériách titul nedokázal prikovať pred obrazovky streamovacej služby dostatočný počet divákov.

Tí, ktorí si seriál obľúbili tak ostávajú s obrovským cliffhangerom, kedy finálna časť skončila srdcervúcou smrťou Alyssy, lásky hlavného hrdinu Jacka. Autor seriálu, Dennis Heaton, sa však na margo zrušeného pokračovania vyjadril na Twitteri (Tweet 1 a Tweet 2) nasledovne:

„The Order je jeden z najlepších zážitkov mojej kariéry. Bohužiaľ sa nevraciame, ale vždy si budem vážiť spomienky a rekvizity, ktoré som ukradol. PS: Jack sa chystal úplne vzkriesiť Alyssu z mŕtvych, no mala sa vrátiť vo svojej zlej podobe.“

Tak snáď aspoň takéto načrtnutie pokračovania bude tomu drobnému percentu fanúšikov, ktorí vydržali seriál pozerať celé dve série, stačiť. Na druhej strane ale títo fanúšikovia získajú drahocenný čas, ktorý môžu vložiť do podstatne kvalitnejších titulov.

Zdroje: Netflix CZ + SK Fans, Vulture

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú