Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Druhá séria Umbrella Academy konečne dostala oficiálny dátum vydania. Očakávané pokračovanie príbehu dysfunkčnej rodiny superhrdinov k nám dorazí počas leta. Tešiť sa môžeš na pôvodnú zostavu i niekoľko nových tvárí.

Streamovacia služba Netflix stanovila dátum vydania pokračovania seriálového hitu o superhrdinoch. Druhá séria Umbrella Academy k divákom dorazí v piatok 31. júla, opäť bude pozostávať z desiatich epizód.

Stanovenie dátumu premiéry sprevádzal aj krátky teaser, v ktorom šesť hlavných postáv v domácej karanténe imituje jednu z najobľúbenejších scén prvej série – tanečné kreácie na klasiku I Think We’re Alone Now.

Dej druhej série nateraz zostáva veľkou neznámou, spoliehať sa príliš nemôžeme ani na rovnomennú komiksovú predlohu, keďže v závere prvej série sa tvorcovia od originálu pomerne výrazne odkolonili.

Isté je, že šestica obľúbených superhrdinov s jedinečnými schopnosťami sa vráti v plnej sile, hereckému zloženiu bude opäť dominovať populárna kanadská herečka Ellen Page. Variety informuje minimálne o troch ďalších hereckých posilách v podobe hercov Rity Arya, Yusufa Gatewooda a Mariny Ireland.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú